Kijk achter de schermen mee bij deze test van dit uiterst exclusieve hardcore-trio: Bentley GT3 R, Porsche Cayman GT4 en de Renault R.S. 275 Trophy-R.

“Welk merk heeft zijn auto tot de beste rijmachine fijngeslepen?”

Deze keer testen we drie heel verschillende auto’s met dezelfde missie: de scherpste rijmachine van hun soort zijn. Stap aan boord bij het Autovisie-testteam dat met hun iPhones filmde hoe ze met deze ultieme auto’s een unieke reportage voor Autovisie-magazine maakten. In het stuurmansparadijs van Luxemburg gingen Peter Hilhorst, Dries van den Elzen en Jaco Bijlsma tot het uiterste in de Bentley GT3 R, Porsche Cayman GT4 en de Renault R.S. 275 Trophy-R. Welk merk heeft zijn auto tot de beste rijmachine fijngeslepen?

Lees het volledige verhaal met alle (bizarre!) meetgegevens in Autovisie nr. 18 dat vanaf a.s. donderdag in de winkel en in de app-store ligt. Mis niets van de actie en volg Autovisie en de redacteuren op Twitter, Facebook en Instagram.

Reageren op dit artikel:

shelby_gt_2
Vorig bericht

Mustang-tuner Shelby gaat internationaal

Talisman header
Volgend bericht

Estate-versie maakt Renault Talisman-reeks compleet

Jaco Bijlsma

Jaco Bijlsma

Algemeen hoofdredacteur verantwoordelijk voor alle uitingen van Autovisie. Heeft al vanaf kinds af aan een passie voor auto's. Waardeert ze in alle vormen van klassiek tot ultra-modern, maar moest hij kiezen tussen een Spartaanse doelgerichte, lichtgewicht sportwagen en een ultra-luxe limousine dan koos hij zonder twijfel voor de eerste.