Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 21 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Sneak preview Autovisie editie 22

Twee weken vliegen voorbij. Dus is het tijd voor een kersvers Autovisie Magazine. Deze donderdag ploft hij bij trouwe abonnees op de deurmat en is nummer 22 te vinden in winkelschappen in heel Nederland. We hebben hem gevuld met prachtige reportages en tests. Hier alvast een kleine sneak preview.

Stuurmanswegen: De Pyreneeën per Subaru Levorg

Hoe ruiger het landschap, des te uitdagender het asfalt. Doorgaans een sluitende vuistregel voor goede stuurmanswegen. Ook voor de Pyreneeën? Met de Subaru Levorg zoeken we naar het antwoord.

Dubbeltest XC60 VS GLC-1

Test: Mercedes-Benz GLC versus Volvo XC60

Een nieuwe dag brengt wéér een nieuwe crossover. Dat is momenteel het geval. De Mercedes-Benz GLC is kakelvers en treft de Volvo XC60, die al jarenlang de populairste SUV in het segment is.

Reportage: De schatkamer van Opel

Verstopt in een onooglijke bakstenen kubus staat Opels verzameling met unieke producties. Die huisvesting is volledig in stijl met de inborst van het brave Opel. De buitenkant is bij het Duitse merk minder belangrijk dan de inhoud.

Voor hetzelfde geld: Renault Espace versus Mercedes-Benz R-Klasse

U zoekt voor een kleine 44 mille de ultieme reisauto. Kiest u dan de alweer bijna vergeten Mercedes-Benz R-Klasse of koopt u toch liever voor hetzelfde geld de nieuwste Renault Espace?

Lees Autovisie Magazine digitaal

De laatste editie van Autovisie Magazine is vanaf morgenvroeg ook te downloaden via de Autovisie magazine app (gratis voor abonnees) of via de Android app (ook gratis voor abonnees).

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.