Tesla brengt regelmatig software-updates uit voor de Model S. En in die updates stopt het bedrijf vaker zinloze – maar grappige – functies. Nu kun je bijvoorbeeld een soort Mario Kart op je instrumentarium krijgen.

Tesla Rainbow Road - Autovisie.nl

Versie 2.16.17, zoals de software-update officieel heeft, is op het eerste gezicht een doodnormale update voor de auto. Totdat je vier keer op de knop van cruise control klikt, terwijl het systeem al aan staat. In het instrumentarium verandert de weg waarop je rijdt dan in een regenboogweg die zo uit Mario Kart lijkt te komen. Als je het activeert hoor je een koeienbel. In een tweet laat Elon Musk, de grote baas van Tesla, weten dat er binnenkort nog meer koeienbellen toegevoegd worden aan de Tesla Model S.

LEES OOK: TESLA MODEL S KRIJGT NIEUW VOORKOMEN

Andere mogelijkheden

Het is verder geen heel ingrijpende update. Er zijn een paar kleine zaken aangepast, zoals het geluid dat klinkt als de auto stopt met zelfstandig sturen. Ook schijnt het navigatiesysteem iets verbeterd te zijn.

Reageren op dit artikel:

McLaren 675LT Spider
Vorig bericht

VIDEO: Review McLaren 675LT Spider

Mercedes SLK
Volgend bericht

20 jaar Mercedes SLK, maar wie vond de inklapbare hardtop uit?

Wouter Spanjaart

Wouter Spanjaart

Redacteur met veel interesse in gadgets en de laatste techniek. Wordt echter helemaal gelukkig van de meest uiteenlopende klassiekers. Heeft een grote voorliefde voor oude Britten, maar droomt van een Facel Vega HK500.