Ruim 1900 pk’s hebben deze vier auto’s gezamenlijk, maar toch valt dat getal in het niet bij het aantal watts van de geluidsinstallaties: dat zijn namelijk 6040 stuks. Het gaat hier dan ook niet om hoe snel, luxe of comfortabel deze Audi S8 Plus, BMW 740d Invidual, Mercedes-Maybach S 500 en Range Rover SV Autobiography zijn. Nee, hier tellen de decibellen, trillingen en klanken. Welke auto vormt de ultieme mobiele concertzaal? Werner Budding neemt samen met Radio Veronica-DJ Jeroen van Inkel vier high-end sound systems onder de loep.

Nu in Autovisie Magazine

Wil je meer lezen over deze decibel battle? Het complete verhaal lees je nu in Autovisie Magazine editie 26. De nieuwste editie van Autovisie Magazine is vanaf vandaag te downloaden via de Autovisie magazine app (gratis voor abonnees) of via de Android app (ook gratis voor abonnees).

Reageren op dit artikel:

M2 Cabrio
Vorig bericht

Zwitserse tuner creëert BMW M2 Cabrio

901 Cabriolet
Volgend bericht

Onder de hamer: enige Porsche 901 Cabriolet ooit gemaakt

Werner Budding

Werner Budding

Breed georiënteerde journalist. Werkt graag met een camera in z'n omgeving, waar ook ter wereld. Raakt enthousiast van auto's die beleving bieden, ongeacht land van afkomst of leeftijd. Groot Formule 1-liefhebber.