Hoe ver kun je gaan? Schaalmodellenfabrikant AutoArt heeft de verkleinde uitgave van de McLaren P1 al in verschillende kleuren in zijn assortiment, maar blijkbaar ontbrak McLarens hypercar nog in het geel. De miniatuurversie is vanaf heden verkrijgbaar. Hoe goed is die?

AutoArt Signature Series McLaren P1 1/18

AutoArt groepeert zijn beste miniatuurmodellen onder de noemer Signature Series en daar is deze McLaren P1 een goed voorbeeld van. Het schaalmodel is gebouwd in een genummerde oplage en is perfect afgewerkt. Kijk maar naar de hier getoonde fraaie gele carrosseriekleur, waarin je de metallickorrels gewoon kunt ziet. De deuren en motorkap kunnen open. Jammer dan dat het interieur zwart is, waardoor de detaillering er niet vanaf spat. Met een prijs van € 285,– is de P1 geen koopje, maar het model is zijn geld toch zeker waard.

Schaal: 1/18
Adviesprijs: €285,–
Leverancier: europe.autoartmodels.com

Reageren op dit artikel:

Uw Garage
Vorig bericht

Uw Garage: Steyr Puch Haflinger (1973)

Mercedes-AMG GT R - Autovisie.nl
Volgend bericht

Autovisie Vlog: Eerste testnotities & hotlap Mercedes-AMG GT R

Sjoerd van Bilsen

Sjoerd van Bilsen

Nieuwsverslaggever die altijd de achterliggende gedachte wil weten en zoekt naar het nieuws dat de auto-industrie graag verborgen houdt. Heeft een grote liefde voor Donkervoort en verzamelt alles van auto’s, zoals folders, miniatuurmodellen en goodies.