Slechts enkele uren nadat Autovisie via De Telegraaf onthulde dat de jong gebruikte Aston Martin V12 Vantage S in de showroom van Cito Motors in Eindhoven de voormalige ‘zakenauto’ van Max Verstappen is, staat er het bordje verkocht op. De sportwagen met 572 pk sterke V12-motor is verkocht aan een Nederlander.

Aston Martin V12 Vantage S Cito Motors Max VerstappenDe sportcoupé blijft dus in Nederland. De gelukkige koper, die niet genoemd wil worden, laat desgevraagd weten een liefhebber van het Aston Martin-model te zijn. Dat Max Verstappen in het exemplaar heeft gereden, vindt hij heel bijzonder. De koper kan op een speciale aflevering rekenen, zo laat de dealer weten.

LEES OOK: ASTON MARTIN MAX VERSTAPPEN TE KOOP

Formule 1-coureur Max Verstappen kreeg de sleutel van de V12-sportcoupé in juli overhandigd als onderdeel van de sponsor- en technische overeenkomst tussen Aston Martin en Red Bull Racing, waarvoor Verstappen rijdt. Mad Max gebruikte de sportcoupé onder andere tijdens zijn zomervakantie. Aston Martin nam de auto eind vorig jaar weer in om hem door een ander exemplaar te vervangen. De in Meteorite Silver gespoten coupé met een witte rand rond de grille werd door de Engelse autofabrikant vervolgens aan de dealer in Eindhoven gegund. Voor de auto werd € 239.500,- gevraagd.

img_2613

 

Reageren op dit artikel:

Rolls-Royce Phantom Zenith Collection - autovisie.nl
Vorig bericht

Rolls-Royce zet net geen verkooprecord neer

Jeep Wagoneer
Volgend bericht

Jeep Wagoneer komt in 2020 in twee varianten

Sjoerd van Bilsen

Sjoerd van Bilsen

Nieuwsverslaggever die altijd de achterliggende gedachte wil weten en zoekt naar het nieuws dat de auto-industrie graag verborgen houdt. Heeft een grote liefde voor Donkervoort en verzamelt alles van auto’s, zoals folders, miniatuurmodellen en goodies.