De ultieme stuurmansweg rijden aan de andere kant van de wereld en dan ook nog in de perfecte auto? Ja dat kan! Autovisie-hoofdredacteur Jaco Bijlsma doet het voor en huurde een klassieke Ford Mustang uit 1967 in Melbourne.

 

Bijlsma reed met de 50 jaar oude Mustang de bijna 250 km lange droomweg langs de Zuidkust van Australië van Torquay naar Warrnambool. Geniet mee van deze trip in deze korte roadmovie. En lees het verhaal nu in VRIJ magazine bij De Telegraaf en vanaf donderdag in nog uitgebreidere vorm in Autovisie magazine. Als u dan toch naar Australië afreist heeft u de perfecte reisgids u hoeft alleen de Mustang nog te huren bij Pete’s Classic Garage in Moorrabin Melbourne.

Reageren op dit artikel:

Ferrari SF70H
Vorig bericht

Meer keiharde F1-actie met Ferrari en McLaren

Autofolder Maserati Quattroporte USA
Volgend bericht

Autofolder: Maserati Quattroporte USA

Jaco Bijlsma

Jaco Bijlsma

Algemeen hoofdredacteur verantwoordelijk voor alle uitingen van Autovisie. Heeft al vanaf kinds af aan een passie voor auto's. Waardeert ze in alle vormen van klassiek tot ultra-modern, maar moest hij kiezen tussen een Spartaanse doelgerichte, lichtgewicht sportwagen en een ultra-luxe limousine dan koos hij zonder twijfel voor de eerste.