Miljardair zijn is niet makkelijk. Want hoe kun je jezelf op autogebied nou onderscheiden als je beide buurmannen al een LaFerrari voor de deur hebben staan? Wel, dan kijk je Ferrari eens lief aan en vraag je om een one-off van Ferrari Special Projects.

Special ProjectsHoewel, Ferrari lief aankijken is natuurlijk niet voldoende. Het merk uit Maranello vraagt immers gerust enkele miljoenen voor een unieke Special Projects-creatie. En er zit er weer een aan te komen, als we deze patenttekeningen en foto’s uit de database van de European Union Intellectual Property Office moeten geloven.

LEES OOK: TOP 8 – FERRARI SPECIAL PROJECTS

Ferrari heeft dit extreme model – dat ogenschijnlijk gebaseerd is op de 963 pk sterke LaFerrari – op 5 augustus 2016 gedeponeerd, dus gaan we ervan uit dat we de auto ergens eind dit jaar of misschien pas in 2018 te zien zullen krijgen. Het ontwerp van de mysterieuze auto is van 488 GTB- en LaFerrari-designer Flavio Manzoni.

Reageren op dit artikel:

Techrules
Vorig bericht

Productie-Techrules nog conceptachtiger dan concepts

Red Bull Edition
Volgend bericht

Aston Martin Vantage Red Bull Edition: Met de krabbel van Max

Remco Slump

Remco Slump

Freelance redacteur met een voorliefde voor youngtimers van Duitse makelij. Is gefascineerd door Alpina, Groep B-rallywagens en homologatiespecials. Zingt steevast Janis Joplins tekst verkeerd: “Oh Lord, won’t you buy me a… BMW 850CSi.”