Dwars door het hart van Schotland ligt een autoroute met perfect getimede tempowisselingen en een divers repertoire aan asfaltstijlen.

Deze spectaculaire autoroute is samengesteld voor Autovisie Stuurmanswegen en is nu gratis per e-mail te ontvangen! Klik hier om de autoroute te ontvangen via de website van onze partner Dolf Dekking Driving Events.

EXTREEM STUURWERK DOOR DE HIGHLANDS

In mei vindt alweer de 3e editie van de Autovisie Stuurmanswegen autoreis door het prachtige Schotland plaats. Dit gebied is een waar paradijs voor de stuurmannen, die houden van het betere stuurwerk, de mystieke natuur en pittoreske dorpjes.

De route start in Pitlochry. Dit plaatsje ligt tussen de natuurparken Cairngorms en Ben Lawers, waar heerlijk kan worden gereden. Highlights tijdens deze trip zijn het Kielder Forest Park, Loch Lomond en het Trossachs National Park. Ook worden de Ben Nevis, de prachtige kustroute bij Inverness, het kunstwerk The Kelpies en de plaats Edinburgh niet overgeslagen. Houdt u van sturen in het decor van James Bond, prachtige natuurparken en door dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan?

Ontvang deze autoroute gratis per e-mail

“Geloof me, dit is een autoroute die meedingt naar de titel ‘Stuurmansweg van de Eeuw’. Zoals een nummertje nooit een hit kan worden zonder gepast intro, moet de route der routes vanaf de eerste kilometer knallen” – Dries van den Elzen, redacteur Autovisie

Reageren op dit artikel:

Fittipaldi
Vorig bericht

F1-kampioen Emerson Fittipaldi komt met eigen supercar

Sjoerds weetjes Skoda Kodiaq
Volgend bericht

Sjoerds Weetjes #13: verborgen ijskrabber van Skoda

Autovisie

Autovisie