De Volkswagen T-Roc is een prachtig voorbeeld van waarom je concept cars met een pak Jozo moet nemen. Het studiemodel uit 2014 zag er vlot uit en had een uitneembaar dak, het uiteindelijke productiemodel wordt helaas zo Volkswagen als het maar kan.

Volkswagen T-Roc

Vooruit, we hebben nog geen officiële foto’s gezien, maar afgaande op deze teaser (die op de Autosalon van Genève werd getoond) kunnen we wel zeggen dat er van de geinige concept car weinig is overgebleven. De T-Roc wordt nog dertien in een dozijner dan dertien in een dozijn.

LEES OOK: VOLKSWAGEN TIGUAN ALLSPACE – VOOR VIJF EN TWEE HALVE PERSONEN

Het productiemodel komt onder de Tiguan te hangen en deelt veel van zijn techniek met de Audi Q2, Seat Ateca en Volkswagen Golf. De T-Roc (waarom denken wij telkens aan I Wanna Rock van Twisted Sister als wij die naam lezen?) wordt in de zomer onthuld.

Volkswagen T-Roc Concept

Reageren op dit artikel:

Project 2
Vorig bericht

Project 2: David Brown Speedback GT krijgt broertje

Jaguar XEL - Autovisie.nl
Volgend bericht

Jaguar XEL speciaal voor China

Remco Slump

Remco Slump

Freelance redacteur met een voorliefde voor youngtimers van Duitse makelij. Is gefascineerd door Alpina, Groep B-rallywagens en homologatiespecials. Zingt steevast Janis Joplins tekst verkeerd: “Oh Lord, won’t you buy me a… BMW 850CSi.”