Autoroute Provence

Voor alle sportieve bestuurders die van avontuur houden hebben we goed nieuws. In juni van dit jaar organiseren we namelijk weer een fantastische autoreis door de prachtige Provence, in Zuid-Frankrijk. Het is dit jaar de tweede keer dat we deze spectaculaire tocht organiseren. Ook tijdens deze Stuurmanswegenreis rijden we weer door bekende, maar ook onbekende gebieden van dit schitterende stukje Frankrijk. We hebben een prachtige, uitdagende route voor u uitgezet die u niet alleen van al het natuurschoon van de Provence zult doen genieten maar die u ook veel onvervalst rijplezier zal bieden.
shutterstock_121698565

Route door een schitterende natuur

Tijdens deze Stuurmanswegenreis gaan we als het ware rijden als God in Frankrijk. De routes lopen door de vele schitterende natuurparken van het westen naar het oosten van de Provence. Onderweg komen we bijvoorbeeld langs de ‘Col de Turini’, waar de beroemde Rally van Monte Carlo ook vaak door komt en natuurlijk zullen ook de ‘Gorges du Verdon’ tijdens deze autoreis niet ontbreken.Dan is er ook nog de sensationele Route des Crêtes, waar u een overdosis indrukwekkende kliffen in het vizier zult krijgen. Ook de Mont Ventoux is natuurlijk een absolute must, net als Les Alpilles waar u kunt genieten van schitterende kalkheuvels. Tot slot zijn er ook nog de spectaculaire ‘Route des Grandes Alpes’ die over de meest sensationele bergpassen van de Franse Alpen lopen en de fraaie, historische ‘Route Napoleon’.

Uitdagende autoreis door het mooiste stukje van Frankrijk

Iedere liefhebber van sportief autorijden, of u nu alleen bent of met meer mensen, zal volop genieten van deze sensationele autotocht. Als u aankomt bij het startpunt zult u de Stuurmanswegentas ontvangen waarin u onder anderen het routeboek kunt vinden. In dit boek vindt u de volledig uitgewerkte route met duidelijke aanwijzingen in het bol-pijl systeem. Ook is er de mogelijkheid om de route te rijden met ons nieuwe navigatiesysteem, in plaats van het routeboek. In beide gevallen zult u de routes zonder problemen kunnen volgen en onderweg volop kunnen genieten van de grandioze Provence.Natuurlijk proberen we weer zoveel mogelijk samen op te rijden. Omdat onze rijstijlen en snelheden evengoed wat zullen verschillen zal iedereen al rijdende ongetwijfeld wel een ‘maatje’ vinden om mee op te rijden.  Dat betekent ook dat de mensen die zich alleen opgeven, nooit echt alleen zullen rijden. We komen tijdens de koffiestops en de lunch uiteraard weer bij elkaar om onder het genot van een kop koffie en/of een heerlijke lunch gezellig bij te praten.

Begeleiding

Tijdens deze Autovisie Stuurmanswegenreis wordt u begeleid door Dolf en Anita Dekking, die ook verantwoordelijk zijn voor het uitzetten. Dolf heeft al heel wat jaren ervaring op dit gebied. Niet alleen als de vaste rijtrainer van Autovisie, hij begeleidt en organiseert ook al jaren de Autovisie Stuurmanswegenreizen. Ook tijdens deze route zal hij af en toe even bij u in de auto stappen om u de nodige informatie en tips te geven, zodat u echt voor de volle 100% kunt genieten van deze onvergetelijke reis. Ook Anita Dekking is al lange tijd actief in de autobranche en organiseert de mooiste autoreizen en evenementen, en natuurlijk ook de Autovisie lezersreizen.

Datum en prijzen

De Stuurmanswegenreis door de Provence vindt plaats van zondag 11 juni tot en met zaterdag 17 juni 2017. Op zondag 11 juni zullen we elkaar treffen om 17.00 uur in het plaatsje Charols aan de westkant van de Provence in Frankrijk. Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt gaat het avontuur op maandag écht van start. Vervolgens gaan we aan één stuk door genieten tot en met zaterdag 17 juni.

  • Prijs op basis van een 1-persoonskamer: € 1825,- HP
  • Prijs op basis van een 2-persoonskamer: € 1695,- HP p.p.

In de prijs is het volgende inbegrepen:

  • Hotelovernachtingen in uitstekende hotels op basis van halfpension
  • Begeleiding en een routeboek/tas

De deelnemers kunnen optioneel gebruik maken van de locaties voor de koffiestops en lunches, welke wij voor de groep hebben uitgezocht en ook hebben geboekt.

Direct boeken

Klik hier om direct te boeken via Dolf Dekking Driving Events (partner)

Reageren op dit artikel:

schotland promotiefoto 6
Vorig bericht

Stuurmanswegen Schotland

routes-pyreneeen
Volgend bericht

Stuurmanswegen Pyreneeën

Marlies Beerman

Marlies Beerman