Kan die typische Lexus-scheur nog verder open? Het lijkt er bijna op, want zo in het zwart overheerst die enorme grille van de LS F-Sport echt alles.

LS F-Sport

Je moet van het Lexus-design houden. Er is niets ingetogen aan en bestaat over het algemeen uit net iets te veel lijntjes en hoekjes. ‘Überholprestige’ kan deze LS F-Sport echter niet worden ontzegd, want vooral zijn aangepaste grille maakt hem een gemene verschijning.

“‘Überholprestige‘ kan de Lexus LS F-Sport niet worden ontzegd”

Het F-Sport-pakket is leverbaar voor zowel de Lexus LS 500 als LS 500h en bevat verder zijskirts, 20 inch lichtmetalen wielen en deze optionele witte lak. Binnenin zijn uiteraard sportstoelen aanwezig en een paar andere sportief ogende details.

Bij een cosmetische ingreep alleen blijft het echter niet. De LS F-Sport heeft grotere remmen en is uit te rusten met een Handling Package (alleen voor de LS 500), wat onder meer meesturende achterwielen en scherper afgestelde luchtvering toevoegt.

LEES OOK: COMPLEET NIEUWE LEXUS LS IS LANGER DAN LANG

De Lexus LS 500 wordt aangedreven door een 3,5 liter twinturbo V6 met 421 pk, die gekoppeld is aan een tientraps automaat. De LS 500h heeft een combineert dezelfde motor met twee elektromotoren en komt tot 359 pk.

Reageren op dit artikel:

Ascent SUV Concept
Vorig bericht

Subaru Ascent SUV Concept klaar voor productie

MG E-Motion
Volgend bericht

Teaser: MG E-Motion lijkt fraaie coupé te worden

Remco Slump

Remco Slump

Freelance redacteur met een voorliefde voor youngtimers van Duitse makelij. Is gefascineerd door Alpina, Groep B-rallywagens en homologatiespecials. Zingt steevast Janis Joplins tekst verkeerd: “Oh Lord, won’t you buy me a… BMW 850CSi.”