Schaalmodellenfabrikant Otto Models heeft de AMG-smaak te pakken. Het Franse bedrijf komt met wederom een verkleinde uitgave van een historisch AMG-model. Ditmaal heeft de miniatuurbouwer zich gericht op de W123 in sedan-vorm.

Otto Models had nog geen vierdeurs W123 in zijn 1/18-assortiment. Eerder bracht de fabrikant wel de coupé-variant in die maat. Daarvan bestaat de reguliere uitvoering alsook de AMG-aankleding. De sedan, waarvan er 1750 zijn uitgeleverd, kenmerkt zich door een eenvoudigere AMG-behandeling dan Otto’s coupé. Door te kiezen voor een specifieke kleur, de wielen in goudkleur en de striping op de flanken in zilverkleur staat er een opvallende AMG-uitvoering. Is het een plaatje van een auto? Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen zoekt het uit.

Is de video niet zichtbaar, klik hier.

Zie ook: Unboxing de Mercedes W123 AMG van Otto Models.

Reageren op dit artikel:

Mercedes-Benz 680 S - Autoivisie.nl
Vorig bericht

Onder de hamer: Mercedes-Benz met hagedissenleer

Volvo XC60
Volgend bericht

Het autonieuws van week 20

Sjoerd van Bilsen

Sjoerd van Bilsen

Nieuwsverslaggever die altijd de achterliggende gedachte wil weten en zoekt naar het nieuws dat de auto-industrie graag verborgen houdt. Heeft een grote liefde voor Donkervoort en verzamelt alles van auto’s, zoals folders, miniatuurmodellen en goodies.