Deze 448.825 euro kostende Rolls-Royce Wraith Black Badge is bedoeld om de jongere klant te bedienen. Ook zien ze bij Rolls-Royce liever niet dat deze steenrijke topvoetballers (zoals bijvoorbeeld Eljero Elia), rappers en filmsterren hun auto’s laten tunen door specialisten, want die leveren volgens het merk niet de kwaliteit die een Rolls-Royce verdient. Jaco Bijlsma maakte een vlog van zijn eerste testrit.

Meer Rolls-Royce Wraith Black Badge? Binnenkort kun je op youtube.com/autovisie, op Autovisie.nl en in Autovisie Magazine de reportage verwachten van Werner Budding, die de Rolls samenbracht met een door Brabus onder handen genomen Mercedes-AMG S 63 Coupé.

Reageren op dit artikel:

Subaru Impreza
Vorig bericht

Nieuwe Subaru Impreza komt ook naar Nederland

Apollo IE
Volgend bericht

Apollo IE moet opvolger Gumpert Apollo worden

Jaco Bijlsma

Jaco Bijlsma

Algemeen hoofdredacteur verantwoordelijk voor alle uitingen van Autovisie. Heeft al vanaf kinds af aan een passie voor auto's. Waardeert ze in alle vormen van klassiek tot ultra-modern, maar moest hij kiezen tussen een Spartaanse doelgerichte, lichtgewicht sportwagen en een ultra-luxe limousine dan koos hij zonder twijfel voor de eerste.