Wat gebeurde er afgelopen week in autoland? Nou, bijzonder veel. We zetten alle hoogtepunten, belangrijke nieuwtjes en de nieuwste video’s van afgelopen week op een rij.

Autovisie F1-Quiz: Grand Prix Hongarije 2017

Ben jij een echte Formule 1-fan? Test dan hier je kennis over de F1-race van afgelopen weekend: de Grand Prix van Hongarije. Succes!

Duik in de prijslijst: Op zoek naar een limousine met power

Je bent in de markt voor een limousine met power en je wilt maximaal 200.000 euro uitgeven. Uit welke modellen kun je kiezen? Een duik in de prijslijst wijst uit dat er voor twee ton aardig wat keuze is.

Mercedes-AMG S 63 4Matic+

Nieuwe Aston Martin Vantage met camouflagekostuum

In Spectre kwam de Aston Martin DB10 van James Bond met een enorme plons in een rivier terecht. Aston Martin heeft hem daar ogenschijnlijk weer uitgevist, want het ontwerp van deze nieuwe Vantage heeft wel erg veel weg van de ‘Bond car’.

Vantage

Opel en Vauxhall zijn nu in handen van Groupe PSA

Het is officieel. Sinds gisteren zijn Opel en Vauxhall definitief eigendom van PSA Group (Peugeot, Citroën en DS). Daarmee wordt het Franse concern na Volkswagen de op een na grootste autofabrikant van Europa.

Review: Jaguar F-Type 2.0 Turbo (2017)

De Jaguar F-Type staat bekend als luidruchtige en wilde showcar met een schreeuwende V6 of stampende V8. Wat blijft erover van de Britse macho met een 2,0 liter viercilinder met turbo als testosteronpomp? Een véél lagere prijs, maar is dat genoeg? Autovisie-testredacteur Peter Hilhorst vertelt het.

Jaguar F-Type 2017 - Autovisie.nl

Onder de hamer: AMC Hornet uit ‘The Man with the Golden Gun’

Leuk, die ‘barrel roll’ van de Jaguar E-Pace, maar de makers van de James Bond-film The Man With The Golden Gun voerden een soortgelijke stunt al in 1974 uit. Met deze AMC Hornet, die eind augustus bij Auctions America wordt geveild.

AMC Hornet

Mercedes-AMG heeft Project One onder kopers verdeeld

De 274 kopers wereldwijd van de Project One zijn bekend. Mercedes-AMG heeft echter meer mensen moeten teleurstellen dan mogen verrassen. Nu ja, de personen die naast de Project One grijpen zijn door Mercedes-AMG ook verrast.

Project One

Vernieuwde Ford Mustang GT ook stil te starten

Geen woest gebulder van een atmosferische 5,0 liter V8 meer vroeg in de ochtend. De vernieuwde Ford Mustang GT krijgt een speciale modus waarmee je de buren te vriend kunt houden als je een keer vroeg van huis moet.

Ford Mustang GT 2018 - Autovisie.nl

Audi legt naam RS Q8 vast

Audi maakt zich op voor de introductie van Q8, de nieuwe top-SUV van het merk. Nu rekenden we al op een extra sportieve SQ8, maar het kan extremer: Audi heeft de naam RS Q8 vastgelegd.

Voor u gevonden: Lamborghini Diablo SE30 uit Cosmic Girl

Deze Lamborghini Diablo SE30 “sends me into hyperspace when I see her pretty face”. Want inderdaad, de paarse Italiaan is van Jamiroquai-frontman Jay Kay geweest en figureerde in de videoclip voor de single Cosmic Girl.

Reageren op dit artikel:

Fiat 2300 Presidenziale - Autovisie.nl
Vorig bericht

Uw Garage: Fiat 2300 Presidenziale Landaulette (1962)

Mclaren 675LT Spider - Autospot - Sjoerd van Bilsen - Autovisie.nl
Volgend bericht

Autospot: McLaren 675LT Spider in Knokke

Autovisie

Autovisie