Fraaie auto, deze elektrische BMW i Vision Dynamics. Nijdig aan de voorkant, met een mooie, gestrekte daklijn en een bijna minimalistische achtersteven.

BMW i Vision Dynamics

Er zit een i in zijn naam en hij heeft blauwe details op zijn carrosserie, dus liggen er elektromotoren te spinnen onder zijn futuristische body. Erg veel informatie is er nog niet bekend over de i Vision Dynamics, maar we weten al wel dat hij in minder dan vier seconden naar 100 km/h gaat, een top heeft van 200 km/h en een actieradius van in theorie 600 kilometer.

In 2021 op de markt

Net als vrijwel alle automerken heeft BMW grootste elektrische plannen. Deze i Vision Dynamics zou in 2021 op de markt moeten komen (in afgezwakte vorm natuurlijk). Hij wordt gepositioneerd tussen de i3 en i8 in en gaat naar verluidt i5 heten. Tegen 2025 wil BMW twaalf volledig elektrische auto’s in zijn modellengamma hebben en dertien plug-in hybrides.

Reageren op dit artikel:

Audi Elaine
Vorig bericht

Audi Elaine is elektrisch en autonoom... uiteraard

Honda Urban EV
Volgend bericht

Honda Urban EV Concept maakt hebberig

Remco Slump

Remco Slump

Freelance redacteur met een voorliefde voor youngtimers van Duitse makelij. Is gefascineerd door Alpina, Groep B-rallywagens en homologatiespecials. Zingt steevast Janis Joplins tekst verkeerd: “Oh Lord, won’t you buy me a… BMW 850CSi.”