Dat de 700 pk sterke Porsche 911 GT2 RS snel is, behoeft geen toelichting. En dat hij prima uit de voeten kan op de Nordschleife is natuurlijk allesbehalve een verrassing.

911 GT2 RS

Een aantal dagen geleden heeft Porsche ogenschijnlijk de Nordschleife afgehuurd. Bridge to Gantry was ter plekke en schoot foto’s van de 911 GT2 RS aan het begin en aan het einde van zijn ronde. Hij zou het legendarische circuit in ongeveer 6 minuten en 56 seconden hebben gerond, volgens de website.

Hurácan Performante

Daarmee zou de 911 GT2 RS sneller zijn dan de 918 Spyder. Volgens de fotograaf van Bridge to Gantry ligt de tijd van de nieuwe Porsche overigens eerder op 6 minuten en 54 seconden. Daarmee zou de GT2 RS 2 seconden ‘langzamer’ zijn dan de Lamborghini Huracán Performante, als hij in de verdere ronden die hij gedaan heeft niet sneller was.

Porsche 911 GT2 RS: 700 pk op de achterwielen!

Reageren op dit artikel:

Volkswagen XL1
Vorig bericht

Sjoerds Weetjes #46: Volkswagen XL1 is een zuinigheidswonder

Bentley Continental GT
Volgend bericht

"Jaguar Land Rover-baas nieuwe topman Bentley"

Remco Slump

Remco Slump

Freelance redacteur met een voorliefde voor youngtimers van Duitse makelij. Is gefascineerd door Alpina, Groep B-rallywagens en homologatiespecials. Zingt steevast Janis Joplins tekst verkeerd: “Oh Lord, won’t you buy me a… BMW 850CSi.”