Momenteel is de Dubai International Motor Show aan de gang, dus natuurlijk staat daar een unieke McLaren. In dit geval een 720S met een uitspraak van Bruce McLaren op zijn achterspoiler.

McLaren 720S

‘Life is measured in achievement, not in years alone’, staat er, maar dan in het Arabisch. Bovendien zijn de letters dusdanig gestileerd dat de zin doet denken aan de skyline van Dubai. Verdere MSO-details (McLaren Special Operations) zijn de matzwarte lak en de goudkleurige details op het exterieur en in het interieur. Daarbij is de motorruimte gedeeltelijk bekleed met 24 karaat goud, net als bij de legendarische McLaren F1.

Fux Fuchsia

Volgens MSO duurde het meer dan honderdtwintig uur om de standaard 720S om te bouwen tot zijn huidige vorm. Dertig uur daarvan werd besteed aan de achterspoiler. Eerder leverde MSO een speciale 720S af aan de Amerikaanse zakenman Michael Fux. Deze was uitgevoerd in een speciale paarse kleur, genaamd Fux Fuchsia.

Amerikaanse miljonair bestelt bijzondere McLaren en Rolls

Reageren op dit artikel:

Exige Cup 430
Vorig bericht

Eerste testnotities: Lotus Exige Cup 430 (2017)

CO2-doelen
Volgend bericht

Autofabrikanten: 'Nieuwe Europese CO2-doelen te agressief'

Remco Slump

Remco Slump

Freelance redacteur met een voorliefde voor youngtimers van Duitse makelij. Is gefascineerd door Alpina, Groep B-rallywagens en homologatiespecials. Zingt steevast Janis Joplins tekst verkeerd: “Oh Lord, won’t you buy me a… BMW 850CSi.”