Mini zet de geldkraan nog wat verder open. Want met het aanbieden van opties en personalisering is het lekker verdienen, weet de fabrikant. Mini introduceert daarom Mini Yours Customised.

Mini Yours Customised

Simpel gezegd bestaat dat uit een configurator waarin kopers en klanten bepaalde onderdelen zelf kunnen ontwerpen. Althans, deels… Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld richtingaanwijzers, dorpellijsten en dashboardpanelen van een eigen kleuren, texturen, symbolen, afwerkingen en teksten te voorzien.

3d-printers

Mini gebruikt daarna 3d-printers en lasertechnologie om de onderdelen naar wens van de koper uit te voeren. De levertijd ervan is ongeveer twee tot vier weken. Mini Yours Customised komt vanaf halverwege 2018 beschikbaar voor de Mini drie- en vijfdeurs, de Cabrio en de Clubman. Wat de service gaat kosten, is nog niet bekend.

Reageren op dit artikel:

pickup
Vorig bericht

Elon Musk: 'Na Tesla Model Y komt Tesla pickup'

joja-repo_fiat-500_av16
Volgend bericht

Terugblik 2017: de Top 3 van Walter van Sloten

Remco Slump

Remco Slump

Freelance redacteur met een voorliefde voor youngtimers van Duitse makelij. Is gefascineerd door Alpina, Groep B-rallywagens en homologatiespecials. Zingt steevast Janis Joplins tekst verkeerd: “Oh Lord, won’t you buy me a… BMW 850CSi.”