Van opvallende Mini oprijwagens tot prachtige DeSoto’s, het was weer een lekker divers jaar in de rubriek Uw Garage. Dit waren jullie favorieten van 2017.

Fiat 600 D Multipla - Uw Garage - Autovisie.nl

Elke twee weken

Naast dat de rubriek in Autovisie Magazine staat, worden er ook elke twee weken nieuwe video’s gemaakt waarin de eigenaars hun verhaal doen. Dat levert elke keer prachtige verhalen en beelden op. Deze vijf video’s waren jullie favoriet, als we kijken naar de kijkcijfers. Geniet nog een keer!

5. Volkswagen Karmann Ghia Touring Coupé (1974)

Zelfs liefhebbers weten vaak niet wat het is. De laatste aankoop van Joop de Vreede is een wel heel bijzondere: een Volkswagen Karmann Ghia Touring Coupé. Officieel werd de auto nooit in Europa verkocht, maar toch zijn er een handjevol exemplaren vanuit Brazilië hierheen gekomen, waar dit er een van is.

4. BMW 535i (1986)

Een witte BMW 535i met een bruin interieur? De combinatie leek Bart Wolfswinkel eerst een beetje twijfelachtig. Maar hij veranderde zijn mening toen hij zijn ‘Fünfer’ voor de eerste keer in levende lijve zag…

3. Datsun 240Z (1972)

Jordy Koelhuis prees zich gelukkig met zijn zelf uit de Verenigde Staten geïmporteerde Datsun 240Z uit 1972. Het was precies de auto waarnaar hij op zoek was. Maar de kentekenplaten die er in Nederland werden opgezet, zijn echt de kers op de taart.

2. Mercedes-Benz 230 (1976)

Een grote Mercedes-Benz als eerste auto, het lukte Max Breed na lang sparen. Toch was er meer nodig dan alleen spaargeld, hij moest er ook flink aan klussen om hem in deze staat te krijgen.

1. Fiat 600 D Multipla (1961)

Het kleinste autootje voor het laatst. In januari stapten we in bij Geer van den Berg voor een winterse rit in zijn vrolijke Fiat 600D Multipla.

Reageren op dit artikel:

img_5013
Vorig bericht

Terugblik 2017: memorabel bezoek aan Bugatti Dubai

Supertest 2017- Motorgeluid - Autovisie.nl
Volgend bericht

Supertest 2017 - Het lekkerste motorgeluid

Autovisie

Autovisie