Laatste berichten

Bozena Riot
29 Mrt 2017

Bozena Riot: Voor de Big Brothers onder jullie

Het zou mooi zijn als we in de toekomst de Star Trek-kant opgaan, maar zoals het er nu naar uitziet wordt het meer Nineteen Eighty-Four gecombineerd met The Running Man en Escape From New York.

Remco Slump 0
SsangYong Rexton
29 Mrt 2017

SsangYong Rexton volledig in het nieuw

In de kraamkamers van SsangYongs fabrieksterrein ten zuidoosten van Seoel trok de 4×4-specialist al het doek van de nieuwe Rexton, waarmee de Koreaanse autobouwer donderdag vriend en vijand wil verrassen tijdens de Seoul Motor Show 2017.

Sjoerd van Bilsen 0
bandenwissel_zomer_banner_720x480

Het is weer tijd voor de bandenwissel

Het is zomertijd en de temperatuur komt weer boven de 7 graden uit, wat betekent dat het weer tijd is voor zomerbanden. Plan daarom snel uw bandenwissel!

Onze partner: Vakgarage
Werner Budding
29 Mrt 2017

Autovisie TV: Aflevering 4 (trailer) – Per AMG naar Miami

The perfect match? Werner Budding testte het ultieme zonnekanon, de Mercedes-AMG SL 63, in Florida en bracht de beste stuurmanswegen in kaart tussen Miami en Key West.

Autovisie 0
Enzo Ferrari
29 Mrt 2017

Criminelen wilden lichaam Enzo Ferrari ‘ontvoeren’

Fictie moet geloofwaardig zijn, de realiteit hoeft dat niet. Want je verzint het niet: Italiaanse criminelen waren van plan om het lichaam van Enzo Ferrari op te graven en daarvoor losgeld te eisen van Ferrari.

Remco Slump 0
Vision E
29 Mrt 2017

Skoda Vision E start van elektro-offensief

“De toekomst is elektrisch”, aldus Skoda in het persbericht over de Vision E. En de toekomst is uiteraard ook een SUV, want daar kunnen kopers nog steeds geen genoeg van krijgen.

Remco Slump 0
Porsche 911 GT3 - Autovisie.nl
28 Mrt 2017

Langer wachten op handgeschakelde Porsche 911 GT3

Bij de verkoopstart van de nieuwe Porsche 911 GT3 zal de meest begeerlijke versie nog niet beschikbaar zijn. Waar de verkopen van de GT3 met PDK-automaat deze zomer van start gaan, komt de handgeschakelde versie pas in het najaar.

Wouter Spanjaart 0
Nissan GT-R Track Edition - Autovisie.nl
28 Mrt 2017

Nismo Light: Nissan GT-R Track Edition

Voor wie de GT-R Nismo wat te veel van het goede is, komt Nissan nu met een mildere versie: de Nissan GT-R Track Edition. Zijn naam zegt het al: hij moet nog beter presteren op een circuit.

Wouter Spanjaart 0
Jaguar XEL - Autovisie.nl
28 Mrt 2017

Jaguar XEL speciaal voor China

Na een verlengde XF voor de Chinese markt, komt er nu ook een XE met een langere wielbasis voor het land. De Jaguar XEL wordt dit najaar gelanceerd.

Wouter Spanjaart 0
Volkswagen T-Roc
27 Mrt 2017

Volkswagen T-Roc: Coole naam voor saaie crossover

De Volkswagen T-Roc is een prachtig voorbeeld van waarom je concept cars met een pak Jozo moet nemen. Het studiemodel uit 2014 zag er vlot uit en had een uitneembaar dak, het uiteindelijke productiemodel daarentegen…

Remco Slump 0
Project 2
27 Mrt 2017

Project 2: David Brown Speedback GT krijgt broertje

Kennen jullie de David Brown Speedback GT nog? Autovisie reed hem ooit, maar daarna werd het vrij stil rondom de Aston Martin DB5-reïncarnatie. Het bedrijf erachter blijkt nog te bestaan en heeft zelfs iets nieuws op de rol staan, de Project 2.

Remco Slump 0
McLaren F1
27 Mrt 2017

McLaren F1-opvolger wordt… euhm… nogal prijzig

En dat is logisch natuurlijk. Want de Supercar Zonder Naam – McLaren noemt hem voorlopig BP23 – volgt de legendarische F1 op.

Remco Slump 0
Zenos E10R official 001
27 Mrt 2017

Investeerders achter AC Cars redden Zenos Cars

Zenos Cars is voorlopig even gered. We schrijven ‘voorlopig even’ omdat de redders een aantal investeerders zijn die ook AC Cars in de lucht houden, een andere Britse fabrikant die regelmatig op het randje van faillissement balanceert.

Remco Slump 0
Flying Spur
27 Mrt 2017

Zoekplaatje: Vind de Bentley Flying Spur W12 S!

Reclametrucje van Bentley. Het Britse merk heeft een foto van 57.700.000.000 pixels gemaakt in Dubai. Wat dat betekent? Zoom helemaal in en je hebt een haarscherp Bentley-logo op je scherm.

Remco Slump 0
Bugatti Chiron review - Autovisie.nl
26 Mrt 2017

Review: Bugatti Chiron (2017)

Is de Bugatti Chiron, nog sensationeler en beter dan zijn voorganger, de Veyron? Autovisie-hoofdredacteur Jaco Bijlsma kroop als enige Nederlandse journalist achter het stuur en ging volgas op jacht naar het antwoord.

Jaco Bijlsma 0
DELEN

Homepage