Al jarenlang heeft Autovisie in samenwerking met Dolf en Anita Dekking verschillende sensationele Stuurmanswegenreizen georganiseerd. Van al deze reizen is de ene reis nog mooier en spectaculairder dan de andere. Ook dit jaar zijn we weer op pad geweest om de meest spannende autoroutes voor jou uit te stippelen. De Autovisie Stuurmanswegen worden door de jarenlange ervaring steeds aantrekkelijker en spectaculairder.

Sportief autorijden door de mooiste gebieden

Deze autoreizen zijn echte autotochten. Aan de Stuurmanswegenreizen doen mensen mee die houden van sportief en pittig autorijden, maar die tegelijkertijd ook liefhebber zijn van prachtig natuurschoon en heerlijk eten. Zo kunnen de deelnemers samen met de andere autoliefhebbers genieten van mooie en uitdagende autoroutes en er in een gezellige, ongedwongen sfeer gezellig over napraten.

De mooiste autoroutes in én buiten Europa

De autoroutes van de Autovisie Stuurmanswegen lopen langs verschillende prachtige gebieden, nationale parken en plaatsen die voor de meeste mensen nog heel onbekend zijn. Het autorijden in deze landen is daardoor vaak al een uitdaging op zich. De speciaal voor onze lezers geselecteerde autoroutes voeren de rijders door de mooiste gebieden. Dankzij de vele scherpe bochten en steile hellingen en afdalingen vragen de autoroutes om een goede concentratie en soms zelfs meer dan uitstekende stuurmanskunsten.

Tips en informatie

Wat de Stuurmanswegen ook bijzonder maakt is dat Dolf Dekking, die een begenadigd autorijtrainer is, altijd bereid is even bij jou in de auto mee te rijden om je zo nodig nog wat aanvullende tips en informatie te geven. Deze tips kunnen ervoor zorgen dat je voor de volle 100% kunt genieten van de prachtige route die je gaat rijden. Je komt er bovendien ook nog eens achter wat je allemaal met jouw auto kunt.

Autovisie Stuurmanswegen

Ook voor het jaar 2017 zijn we weer op pad geweest om voor jullie de mooiste autoroutes uit te zoeken. Veel van de succesreizen uit 2016 staan ook dit jaar weer op het programma. Hier en daar zijn deze reizen weer wat aangepast, door nieuwe, speciaal geselecteerde wegen aan de route toe te voegen.

Als je al eens eerder een reis bij ons meegemaakt hebt, zal je bij deze aangepaste routes merken dat je door bekend gebied rijdt, maar je kunt dus ook onbekende delen tegenkomen. Hierdoor zal je toch het gevoel hebben een nieuwe route te rijden.

Naast de autoreizen in de al bekende landen, zijn er ook nog wat nieuwe landen bijgekomen, zoals Luxemburg. Populaire reizen in landen en gebieden zoals de Dolomieten, Schotland, De Vogezen en De Ardennen komen weer terug.

Speciaal geselecteerde routes

Iedere Stuurmanswegenreis is maatwerk, die speciaal voor de deelnemers is uitgezet. Ook wordt iedere route nagereden door DD Driving Events en Autovisie.

Het echtpaar Dolf en Anita Dekking, dat samen DD Driving Events vormt, zorgt voor het uitzetten en begeleiden van onze prachtige autoreizen. Anita is al jaren heel actief in het organiseren van deze reizen en verschillende rij-events van DD Driving Events en Autovisie. Naast het organiseren van deze autotrips is Dolf Dekking ook al jaren actief als rijinstructeur voor o.a. Autovisie.

Dolf en zijn vrouw werken elke dag keihard om ervoor te zorgen dat elke deelnemer het tijdens een van de autoreizen naar hun zin heeft. Zij toeren doorgaans minstens 6 uur per dag over uitdagende en sensationele wegen met de mooiste uitzichten om zo voor de deelnemers de meest adembenemende routes samen te kunnen stellen.

Verzorging

Tussen het rijden door gaan we op zoek naar de mooiste locaties waar de deelnemers kunnen genieten van een heerlijke kop koffie en/of een lekkere lunch. De groepen zijn klein, we rijden met maximaal 20 auto’s. Daardoor blijft de sfeer altijd persoonlijk en ontspannen waarbij het plezier voorop staat.

Rijgenot pur sang

De Autovisie Stuurmanswegen zijn van het begin tot het eind één groot rijgenot. Lees daarom de informatie over de autoreizen die op deze site staan eens rustig door en geef je dan op voor de reis naar jouw keuze.