Autovisie TV

Autovisie TV is hét nieuwe programma voor de gepassioneerde autoliefhebber. Hierin reist Werner Budding de wereld over om met bijzondere auto’s te rijden, van Oman, via Amerika naar de Poolcirkel. Vreemde, snelle en unieke auto’s, alles komt aan bod in Autovisie TV. Kritisch getest maar bovenal voorzien van humor en spraakmakende achtergrondverhalen. Autofabrikanten maken beloften, Autovisie zoekt uit of deze ook kloppen.

Autovisie TV wordt elke zondag van 12 maart tot en met 28 mei om 18.00 uur uitgezonden bij RTL7. De herhalingen worden elke zaterdag om 13.30 uur bij RTL7 uitgezonden.

Autovisie TV wordt mede mogelijk gemaakt door

Logo Stern

De afleveringen

Imperia
04 Mei 2017

Autovisie TV: aflevering 8

In deze aflevering gaat Werner op pad met de legendarische Porsche-gek en verzamelaar ‘Magnus Walker’ in downtown LA. Daarnaast duikt hij in de geschiedenis van het automerk Imperia bij onze zuiderburen, dat eind jaren 50 verdween. Yvette is in Italiaanse sferen tijdens de Topolino tourvan Hoofddorp naar Lijnden. En, we

Autovisie 0
Autovisie TV aflevering 9
02 Mei 2017

Autovisie TV: de trailer van aflevering 9 is nu te bekijken

Werner geeft gas met de Honda NSX op het circuit in Lelystad en gaat op pad met de Masarati Levante op de Mullholland Drive, een van de meest bekende stuurmanswegen van Amerika. Ook gaan we offroad met de iconische Land Rover Range Rover Sport en wat heeft Automeisje Yvette met

Autovisie 0
Autovisie TV aflevering 7
26 Apr 2017

Autovisie TV: aflevering 7

Werner Budding probeert het ultieme Special Operation Forces-defensievoertuig, de Vector. Vol door de modder, in deze Nederlandse oorlogsmachine. Ook geeft hij gas in het zonnige California met de Shelby Mustang GT 350, de beste Mustang van dit moment.

Autovisie 0
Autovisie TV Aflevering 6
20 Apr 2017

Autovisie TV: aflevering 6

Werner gaat uit zijn dak tijdens een tunnelrun in de waanzinnig klinkende Lamborghini Aventador Novitec. Wat een fenomenaal geluid komt er uit de Akrapovic-uitlaat!

Autovisie 0
aflevering-5-toyota-tacoma-werner-2
11 Apr 2017

Autovisie TV: Aflevering 5

Hoe ver kun je gaan als een standaardauto je te saai is? Automeisje Yvette ontdekte de wereld van tuning tijdens Automaxx 2017 in Zandvoort. Werner Budding zette een auto voor miljonairs tegenover een budget-auto uit Rusland.

Autovisie 0
Werner Budding
04 Apr 2017

Autovisie TV: Aflevering 4

The perfect match? Werner Budding testte het ultieme zonnekanon, de Mercedes-AMG S 63 Cabriolet, in Florida en bracht de beste stuurmanswegen in kaart tussen Miami en Key West.

Autovisie 0
Autovisie TV
30 Mrt 2017

Autovisie TV: Aflevering 3

Met een Seat Leon Cupra rijdt Werner naar het oude F1-circuit Montjuïc Park in Barcelona. Ook rijdt hij door de Eifel met drie verschillende sportsedans, namelijk de BMW M3, de Alfa Romeo Giulia Q en de Mercedes-Benz C63 AMG. Yvette gaat op verschillende manieren auto’s wassen en we onderzoeken de wereld van private lease.

Autovisie 0
Range Rover Velar
15 Mrt 2017

Autovisie TV: Aflevering 2

In deze aflevering bezoekt Werner het Seat Museum om de historie van het Spaans merk in te duiken. Daarnaast vergelijkt hij de Ferrari 488 GTB met de Porsche 911 Turbo S en is bij Stern Exclusief om exclusieve auto’s te bekijken en een rondje te rijden in een Morgan Plus

Autovisie 0
DELEN

Autovisie TV