Video

Mercedes-Benz 250 SE Cabriolet Autovisie.nl
07 Jan 2017

Uw Garage: Mercedes-Benz 250 SE Cabriolet (1966)

Een duik in ons Uw Garage-archief. Vorig jaar stapten we in bij Kees Heijmans, in zijn prachtige Mercedes-Benz 250 SE Cabriolet. Het rijden vindt hij weliswaar fantastisch, maar echt genieten doet hij van het restaureren en het in nieuwstaat brengen van de auto. Deze auto verkopen ondanks zijn geschatte waarde van 100.000 euro? Geen denken aan!

Autovisie 0
Ford Mustang Line Lock - Sjoerds Weetjes - Autovisie.nl
06 Jan 2017

Sjoerds Weetjes #9: burnout voor dummies met de Ford Mustang

Zo’n kunst is het niet om met de voet op de rem de achterbanden op te roken. Maar voor wie altijd een perfecte burnout wil maken, heeft de nieuwste Mustang V8 een speciale gimmick: line lock. Peter Hilhorst laat je zien hoe het werkt.

Sjoerd van Bilsen 0
CES 2017
06 Jan 2017

CES 2017: De autotechniek van de toekomst

De Consumer Electronics Show in Las Vegas bestaat vijftig jaar. Er valt ontzettend veel consumentenelektronica te bekijken, maar ook de auto-industrie heeft er sinds enkele jaren een stevige voet aan de grond.

Werner Budding 0
BMW 5 Serie
06 Jan 2017

CES 2017: Zo rijdt een autonome BMW 5 Serie

Zelfrijdende auto’s komen eraan, of we dat nu leuk vinden of niet. BMW beweert in 2021 voor het eerst met een volledig autonoom model op de markt te komen. Deze 5 Serie is er nog niet helemaal, maar al een heel eind.

Werner Budding 0
Megane GT
05 Jan 2017

Autovisie Vlog: Duurtestafscheid Renault Mégane GT

Renault wil met de Mégane GT een brug slaan tussen de normale modellen en de befaamde kanonnen van de sportafdeling. Tijdens een zes maanden lange duurtest heeft Autovisie bekeken of de Mégane GT echt iets toevoegt.

Peter Hilhorst 0
Petersen Museum
03 Jan 2017

Autovisie Vlog Werner Budding: Jaguar XKSS in Petersen Museum

Jaguar lanceerde de ‘nieuwe’ XKSS in het Petersen Museum, een automuseum in Los Angeles dat je gerust kunt vergelijken met het Louwman Museum in Den Haag.

Werner Budding 0
Rolls-Royce Phantom - Autovisie.nl
02 Jan 2017

Zo klinkt een Rolls-Royce Phantom met open pijpen

Fluisterstil loopt hij normaal gesproken, de V12 van de Rolls-Royce Phantom. In deze video mag de twaalfcilinder echter vrij ademen en dat klinkt goed. Buitengewoon goed.

Wouter Spanjaart 0
Oud en Nieuw: BMW Isetta vs Smart Fortwo - Autovisie.nl
01 Jan 2017

Oud en Nieuw: BMW Isetta versus Smart Fortwo

In 2016 brachten we verre voorvaderen samen met de jongste telg, maar ook soortgenoten kwamen samen. Zo ook in deze Oud en Nieuw-video, waar we klein toen en klein nu naast elkaar zetten. Een dwergauto versus een stadsreus, de BMW Isetta 300 versus de Smart Fortwo.

Autovisie 0
DELEN

Video